The Artist's Way

Gun jezelf het plezier van (opnieuw) in contact te komen met je eigen creativiteit. Of het nu gaat over kunst, creatief denken of schrijven, creatieve oplossingen zoeken voor problemen, privé- of professioneel: ‘Alle kinderen worden als kunstenaars geboren. Het probleem is hoe een kunstenaar te blijven eens men opgroeit’. Dat schreef Picasso al.

Het traject van The Artist’s Way helpt je daarbij. Het maakt ook dat je bewuster in het leven komt te staan, meer verbonden met jezelf en anderen, vreugdevoller, kansen grijpend. Je ontwikkelt lef om stappen te zetten die je vooruit helpen.

Julia Cameron ontwikkelde een 12 weken programma, waarbij ochtendpagina’s (elke ochtend 3 pagina’s volschrijven) en elke week een kunstenaarsafspraakje de belangrijkste instrumenten zijn. Daarnaast is er de ondersteuning van de groep, waar we wekelijks een aantal (schrijf)oefeningen samen maken.

Tijdens de trajecten die ik zelf volgde en gaf, zag ik mensen open bloeien, winnen aan zelfvertrouwen, prachtige dingen creëren en delen, vreugde en lichtheid ontstaan. Het wérkt!

Bevrijd je creativiteit - met The Artist's Way

'De eerste weken zijn mijn ochtendpagina's mopperpagina’s. Alle ergernissen uit mijn relatie en mijn werk vloeien vlot uit mijn pen. Dat lucht op, ik word er een leuker mens van’

Psychologies magazine interviewde mij en enkele deelnemers over The Artists Way!

088_Uitgetest Creativiteit (002).pdf